tag:blogger.com,1999:blog-4020496850324538662.post1686309110201647813..comments2023-10-28T12:39:02.247+02:00Comments on Serce zamknięte w formie pyszności !: Ciasto z jabłkami i orzechową kruszonkąAlicjahttp://www.blogger.com/profile/12143680055646082687noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4020496850324538662.post-75472965999068318472015-12-30T20:13:20.989+01:002015-12-30T20:13:20.989+01:00Masło należy rozpuścić i odczekać do ostygnięcia. ...Masło należy rozpuścić i odczekać do ostygnięcia. Następnie orzechy, mąkę i masło łączymy do całkowitego scalenia składników :)Alicjahttps://www.blogger.com/profile/12143680055646082687noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020496850324538662.post-79235624257927294952015-10-26T10:29:48.630+01:002015-10-26T10:29:48.630+01:00czy orzechy z masłem łączymy na zimno?czy orzechy z masłem łączymy na zimno?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020496850324538662.post-55775914925395852692014-09-22T22:14:24.043+02:002014-09-22T22:14:24.043+02:00Bardzo spodobał sie mi dzisiejszy wpis Pani Alicji...Bardzo spodobał sie mi dzisiejszy wpis Pani Alicji:-) Od razu rzuciła mi się w oczy kwadratowa foremka której jestem od dzisiaj fanem:-) A przechodząc do ciasta muszą powiedzieć że kruszonka orzechowa wygląda bardzo zachęcająco:-) Świetnie że ciasto zostało sfotografowane pieczołowicie z różnych perspektyw dzięki czemu można delektować oko tym jak "na bogato" zostało przyrządzone:-). Warstwa kruszonki jest idealna a smak zapewne równie niesamowity:-) Cieszę się że "Pani od pyszności" zdecydowała się przemycić jabłuszka do ciasta wykorzystując tym samymm dobrodziejstwo sezonu:-) Całość ciasta znajdzie zapewne niejednego naśladowcę:-):-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03573072046452621901noreply@blogger.com